Početna Moto 45 pregleda

Ljubitelji američkog motocikla okupljaju se na plaži

HARLEY-DAVIDSON
Vidi galeriju 1/2
Ljubitelji američkog motocikla okupljaju se na plaži Ljubitelji američkog motocikla okupljaju se na plaži

Europski HOG Rally održat će se od 16. do 19. lipnja 2016. u Portorožu u Sloveniji

Harley-Davidson vozači diljem svijeta pripremaju se za godinu ispunjenu zanimljivim Harley događanjima budući je tvrtka najavila rally za Europu, Bliski istok i Afriku te raspored događanja za 2016. Svaki Harley-Davidson događaj jedinstvenog je karaktera te pruža posjetiteljima poseban i drugačiji doživljaj na svakom mjestu i daje im pravi ''razlog za vožnju''. Na svim događanjima biti će organizirana sjajna živa glazba, custom bike spektakli, demo vožnje, parade, područja prodaje robe, vožnje i druženja tisuće Harley-Davidson vozača.

HARLEY-DAVIDSON | Author: HARLEY-DAVIDSON foto: HARLEY-DAVIDSON

Vrhunac za mnoge Harley vozače je europski HOG Rally, koji se svake godine organiziran na drugom mjestu. Za 2016. za mjesto održavanja 25-tog godišnjeg europskog HOG Rally-ja odabrana je lijepa plaža u Sloveniji - Portorož. Održati će se 16.-19. lipnja na ovom izvrsnom mjestu, koje nikada nije bilo domaćin velikih Harley-Davidson događanja prije. Očekuje se prisustvovanje više od 10.000 vozača, a 2016. ulaz će biti otvoren i slobodan.

Kao i događaji ''Velika trojke'', Harley-Davidson kalendar 2016. sadrži niz događanja u cijeloj regiji, od Afrike Bike Week u Margate, u Južnoj Africi u travnju do HOG Rally za Bliski Istok i Sjevernu Afrika u prosincu. Između su još organizirani iznimno popularni urbani događaji ''Harley Days'' u Hamburgu, Norveškoj i St-Petersburgu i raznoliki događaji u Bugarskoj, Finskoj, Irskoj, Poljskoj i Bahreinu. Za detalje o svim događajima provjerite kalendar događanja: www.harley-davidson.com/events.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.