Početna Moto 11177 pregleda

Za njega niste ni čuli, a u Aziji se prodaje na milijune

GP300

Loncin je jedan od najpopularnijih motobrendova azijskoga kontinenta, “svi” su za njega čuli i barem jednom se na njemu provozali, a na Starome je kontinentu totalna nepoznanica…

Kineski brend Loncin slabo je poznat u Europi, a u Kini se prodaje u milijunima primjeraka. Tvrtka je novijima modelima počela plijeniti pažnju jer su dizajnom počeli sličiti popularnim japanskim 'mašinama'. Novi će, sportski model, biti nazvan GP300, a pokretat će ga jednocilindrični motor DOHC s 29 KS. Atraktivno izgleda i idealan je za početnike a predviđa se da će biti egal Hondinu CBR300R-u, koji se, nažalost, više ne proizvodi.

GP300 | Author: China 2 Wheels foto: China 2 Wheels

Tema: Na cestama sve po starom LOŠ TREND Crne brojke u prometu: Na cestama sve po starome

Mjenjač je šestostupanjski, a motor teži 153 kilograma. Valja napomenuti da razinu atrakcije podižu LED svjetla, LCD kokpit, a tu je i sportska vilica upside down. Vjerujemo kako će kvaliteta izrade biti dobra jer znamo da je tvrtka izradu svojih agregata povjeravala divovima poput BMW-a. Ne zna se hoće li ovaj model ugledati svjetlo dana na Starome kontinentu.

Kamere MOŽE LI BOLJE? Čemu služe statične kamere na našim prometnicama?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.