Početna Moto 29 pregleda

Rekordan posjet motociklista iz cijelog svijeta

MOTO GUZZI OPEN HOUSE
Vidi galeriju 1/6
Rekordan posjet motociklista iz cijelog svijeta Rekordan posjet motociklista iz cijelog svijeta Rekordan posjet motociklista iz cijelog svijeta Rekordan posjet motociklista iz cijelog svijeta Rekordan posjet motociklista iz cijelog svijeta Rekordan posjet motociklista iz cijelog svijeta

Više od 15.000 posjetitelja došlo je u Mandello kako bi odali počast Moto Guzzi legendi

Moto Guzzi Open House 2015, (11. – 13. rujna) vikend posvećen proslavi marke motocikala osnovane 1921. završio je izvanrednim posjetom više od 15.000 sudionika. Obožavatelji i obitelji došli su u Mandello del Lario (Lecco) iz cijelog svijeta (ispred tvornice bilo je parkiranih Moto Guzzi motocikala s engleskim, njemačkim, španjolskim, francuskim, austrijskim, švicarskim danskim, belgijskim, poljskim, mađarskim, čak i ruskim registarskim pločicama) kako bi sudjelovali u programu prepunom događanja.

MOTO GUZZI OPEN HOUSE | Author: MOTO GUZZI foto: MOTO GUZZI

Moto Guzzi muzej, koji prati povijest proizvodnje ovog motocikala od osnutka tvornice do danas, zabilježio je više od 9.000 posjeta. Više od 4.000 sudionika iskoristilo je jedinstvenu priliku testnih vožnji modela V7II, California 1400, Eldorado te Audace koji je netom sišao s proizvodne linije.

MOTO GUZZI OPEN HOUSE | Author: MOTO GUZZI foto: MOTO GUZZI

Stotine novih članova pristupilo je klubu The Clan, službenoj zajednici motorista gdje članovi dijele svoj ponos prema Guzziju. Gosti su bili uzbuđeni i fascinirani poznatim zračnim tunelom, izrađenim 1950. (prvi u svijetu takve vrste), a Aryk Old Paint provela je tri dana radeći bez prestanka. Poznata umjetnica desecima je entuzijasta oslikavala kacige i jakne Moto Guzzi orlom.

MOTO GUZZI OPEN HOUSE | Author: MOTO GUZZI foto: MOTO GUZZI

Na besplatni kompletni pregled motocikla također se odazvalo jako puno Guzzista. Pregled se obavljao u tvorničkoj radionici, tako da su se motori vratili na mjesto rođenja, gdje su ih pregledavale vješte ruke istih mehaničara koji svaki dan izrađuju nove Moto Guzzi motocikle.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.