Početna Moto 694 pregleda

Uživo s 'treninga' buduće nade: Čuvajte me se na 'Dakaru' dogodine!

FOTO: Facebook

'Dobar zalet, čelična volja, hrabrost i gas do daske te još poneki skok da se vještina dotjera do savršenstva... Dakarski prvaci, čuvajte me se!'

 

KLIKNITE I POGLEDAJTE VIDEO:

To je izjavio Arbab Khizer Yasir, pakistanski off-road ekspert, koji se ozbiljno priprema za Reli Dakar sljedeće godine. Iako u Peruu još uvijek traju borbe za titulu pustinjskoga kralja na ovogodišnjem izdanju najtežega svjetskog relija, revni Arbab svoju je Yamahu odlučio podvrgnuti najtežim izazovima.

Author: Facebook foto: Facebook

Iako još treba nabaviti odgovarajuću opremu za vožnju motocikla izvan asfaltnih prometnica, osobito zaštitnu kacigu, omaleni Pakistanac trenira bez odmora. Na videu možete pogledati kako 'pravi profesionalac' pristupa najtežim izazovima i izvodi 'skok smrti preko pješčane dine', jedan od najtežih vozačkih izazova koji će ga na 'Dakaru 2020.' dočekati. Naravno, ako do sljedeće sezone ostane u jednome komadu, kako on tako i njegov motocikl.

Author: Facebook foto: Facebook

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.