Početna Moto 499 pregleda

Njemu u čast: Zavoj u Jerezu zvat će se po Daniju Pedrosi

Dani Pedrosa

Puno se u zadnje vrijeme priča o akterima najveće motorističke organizacije MotoGP, a ovaj put je riječ o Daniju Pedrosi čije će ime nositi jedan od zavoja na stazi u Jerezu

Dani Pedrosa | Author: MotoGP foto: MotoGP

Španjolski motociklist Dani Pedrosa ove je godine odvozio svoju zadnju utrku u karijeri, a njemu u čast dodijeliti će se njegovo ime zavoju broj 6 u Jerezu. Umirovljeni se Pedrosa od 2005. pa sve do 2014. godine na podiju španjolske staze našao svake godine, a triput je pobijedio. Stoga je direktor staze odlučio zahvaliti Španjolcu za nezaboravne trenutke koje je svojim vožnjama omogućio svima na stazi i u gledalištu.

Jerez | Author: AutoEvolution foto: AutoEvolution

Vozač je, naravno, zahvalio na dirljivoj gesti: 'Nevjerojatno je vidjeti da jedan zavoj na mojoj najomiljenijoj stazi nosi moje ime. Ovdje sam uvijek ostvarivao dobre rezultate. Hvala još jednom'. Spomenimo kako će već narednoga tjedna Pedrosa sjesti za upravljač KTM-a kao testni vozač pa će imati priliku proći i 'svojim' zavojem.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.