Početna Novosti 16 pregleda

Budućnost u Dubaiju: Taksi-služba bogatija za flotu 50 Tesli

1
Vidi galeriju 1/3
Budućnost u Dubaiju: Taksi-služba bogatija za flotu 50 Tesli Budućnost u Dubaiju: Taksi-služba bogatija za flotu 50 Tesli Budućnost u Dubaiju: Taksi-služba bogatija za flotu 50 Tesli

Na inicijativu vladara, šeika Mohammada Bin Rashid Al Maktouma, realiziran je početak projekta potpune elektrifikacije gradskoga prijevoza do 2030. godine...

1 | Author: Electrek foto: Electrek

U najvećem gradu u Emiratima nedavno je otvoren prvi salon kompanije Tesla Motors, a to je ujedno bila najava novoga projekta, koji je započeo nabavkom pedeset vozila Tesla, odnosno Tesla Modela S i Modela X.

1 | Author: Cosmopolitan Middle East foto: Cosmopolitan Middle East

Dubai taksi-služba će koristiti ove automobile za prijevoz putnika, a sve je učinjeno na inicijativu šeika Al Maktouma, vladara Dubaija. U jednoj izjavi rekao je da od Dubaija želi napraviti "najpametniji" grad na svijetu, a dio velikoga plana elektrifikacije bit će i uvođenje flote samovozećih elektroauta u sljedećih 13 godina.

1 | Author: VVIP foto: VVIP

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.