Početna Novosti 24 pregleda

Sudionici smo spektakularne promocije branda DS u Parizu

BRAND DS
Vidi galeriju 1/9
Sudionici smo spektakularne promocije branda DS u Parizu Sudionici smo spektakularne promocije branda DS u Parizu Sudionici smo spektakularne promocije branda DS u Parizu Sudionici smo spektakularne promocije branda DS u Parizu Sudionici smo spektakularne promocije branda DS u Parizu Sudionici smo spektakularne promocije branda DS u Parizu Sudionici smo spektakularne promocije branda DS u Parizu Sudionici smo spektakularne promocije branda DS u Parizu Sudionici smo spektakularne promocije branda DS u Parizu

DS automobili postaju globalni u doslovnom smislu. Jednaki DS auti ići će na sva svjetska tržišta od Kine, preko Europe do SAD-a. Plan je u 5 godina predstavit tržištu čak 6 novih DS modela, od najmanjeg pa do SUV verzije, te otvoriti 200 DS Store dućana širom svijeta

U Francuskoj sudjelujemo u spektakularnoj promociji novog branda DS pored Louvrea, a sve povodom 60 godina legendarne Žabe, odnosno godine od predstavljanja nove marke DS! Ispred nas je DSweek! Sve je u znaku starog i novog DS-a. Upravo sada vozimo novi automobil DS5 HDi, automobilom koji je ovom prigodom prvi put službeno proglašen novim premium brendom!

BRAND DS | Author: Igor Stažić foto: Igor Stažić

Zanimljivo je kako tijekom predstavljanja ni jednom nisu spomenuli imenicu Citroen... Poslije raskošne i luksuzne premijere za odabrane novinare ovog trenutka vozimo model DS5 HDi sa 150 konja i automatskim mjenjačem, a u ponudi je i benzinac te hibrid! DS ispunjava želje svakog vozača i to doslovno. U planu je otvaranje novih 200 DS Store dućana širom svijeta, od Pekinga, Miamia, New Yorka do Europe.

BRAND DS | Author: Igor Stažić foto: Igor Stažić

Pravi je to globalni automobil u doslovnom smislu. U potpunosti je jednak za sva tržišta radilo se o Kini, Europi ili SAD-u. Plan je u sljedećih 5 godina predstavit tržištu čak 6 novih DS modela, od najmanjeg pa do SUV verzije.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.