Početna Novosti 23 pregleda

Iz prve ruke iz Zadra i promocije novog BMW-a

BMW SERIJA 2 GRAN TOURER U ZADRU
Vidi galeriju 1/7
Iz prve ruke iz Zadra i promocije novog BMW-a Iz prve ruke iz Zadra i promocije novog BMW-a Iz prve ruke iz Zadra i promocije novog BMW-a Iz prve ruke iz Zadra i promocije novog BMW-a Iz prve ruke iz Zadra i promocije novog BMW-a Iz prve ruke iz Zadra i promocije novog BMW-a Iz prve ruke iz Zadra i promocije novog BMW-a

U društvu Domagoja Đukeca, hrvatskog dizajnera u BMW-u, proveli smo prvi dan međunarodne prezentacije novog automobila BMW serije 2 Gran Tourera u Zadru. Prvi su na redu bili njemački specijalizirani automobilski novinari kojima smo se pridružili

Gledali smo fenomenalan zalazak sunca pored orgulja u Zadru u društvu Domagoja Đukeca, hrvatskog dizajnera u BMW-u. Proveli smo prvi dan međunarodne prezentacije novog automobila BMW serije 2 Gran Tourera u Zadru zajedno s njemačkim specijaliziranim automobilskim novinarima kojima je Domagoj Djukec bio pravi domaćin.

BMW SERIJA 2 GRAN TOURER U ZADRU | Author: Igor Stažić foto: Igor Stažić

Njemačkim novinarima, prvima od 300 probranih svjetskih, predstavio je mogućnosti BMW Serije 2 Gran Tourera sedmerosjeda, ali upoznao  ih je i s ljepotama Zadra. Cijeli Zadar prepun je BMW-a, nalaze se na svakom koraku. Sama promocija trajat će dva tjedna, počevši od 16. travnja i obuhvatit će 3 lokacije na Polutotoku te posebno za tu svrhu izgrađen ponton u uvali Jazine.

BMW SERIJA 2 GRAN TOURER U ZADRU | Author: Igor Stažić foto: Igor Stažić

Interes svjetskih medija za predstavljanje svakog novog modela BMW-a vrlo je velik, pa će svjetska medijska premijera BMW serije 2 Gran Tourera sigurno biti ujedno i jedan od najvažnijih ovogodišnjih promotivnih događanja za Hrvatsku i hrvatski turizam. Očekuje se da će više od 300 novinara sliku iz Zadra prenijeti u najmanje 35 zemalja svijeta.

BMW SERIJA 2 GRAN TOURER U ZADRU | Author: Igor Stažić foto: Igor Stažić

A novinari će se provozati automobilima i uz prve impresije oko BMW-a serije 2 Gran Tourera, prvog premium vozila kompaktne klase, koje može imati i do sedam sjedala, upoznat će se i sa Zadrom i okolicom .Ture vode od Petrčana preko Obrovca i Nina nazad u Zadar, a druga ruta ide do Primoštena magistralom pa natrag do Petrčana i hotela s 5 zvjezdica Falkensteiner. Prva je to svjetska medijska premijera i predstavljanje neke premium automobilske marke u Hrvatskoj. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.