Početna Novosti 480 pregleda

Jeftiniji rezervni dijelovi za sve marke vozila starijih od tri godine

MOTRIO SERVIS
Vidi galeriju 1/5
Jeftiniji rezervni dijelovi za sve marke vozila starijih od tri godine Jeftiniji rezervni dijelovi za sve marke vozila starijih od tri godine Jeftiniji rezervni dijelovi za sve marke vozila starijih od tri godine Jeftiniji rezervni dijelovi za sve marke vozila starijih od tri godine Jeftiniji rezervni dijelovi za sve marke vozila starijih od tri godine

Otvoren je najveći Motrio servis u Hrvatskoj koji nudi rezervne dijelove za sve marke vozila starijih od tri godine uz 20 posto niže cijene i predstavlja alternativnu ponudu originalnim rezervnim dijelovima

Vrlo je dobro znano iz statistika, ali vidljivo i svaki dan na ulicama i cestama u Hrvatskoj, kako je vozni park u nas sve stariji i stariji. Financijsko stanje vlasnika vozila sve je slabije pa su skloniji napuštati ovlaštene servisne mreže proizvođača vozila odlazeći u neovlaštene mehaničke radionice. Za održavanje lojalnosti postojećih kupaca te za ponovno osvajanje onih koji su napustili ovlaštenu mrežu kao i za osvajanje posve novih kupaca, Renault je 1998. godine lansirao marku rezervnih dijelova pod imenom Motrio.

MOTRIO SERVIS | Author: Renault foto: Renault

Krajnjim je korisnicima važno znati da razlika između cijene rezervnog dijela Motrio i cijene originalnog rezervnog dijela proizlazi iz uštede na pakiranju, njegove trajnosti i lakoće uporabe i nema utjecaja na sigurnost i funkcionalnost proizvoda.

Motrio je marka rezervnih dijelova za sve marke vozila starijih od tri godine i predstavlja alternativnu ponudu originalnim rezervnim dijelovima. Tako je krajem siječnja ove godine otvoren osmi po redu u Hrvatskoj, Motrio servis koji je ujedno i najveći takve vrste u Hrvatskoj. Opremljen jw brojnim specijalnim alatima za popravak nekoliko marki vozila, dok su zaposlenici osposobljeni ne samo za brze popravke nego i za velike servisne zahvate, među kojima su i popravci karoserije budući da imaju vlastitu lakirnicu.

MOTRIO SERVIS | Author: Renault foto: Renault

Cilj uvođenja Motrio dijelova na naše tržište jest ponuditi automobilske rezervne dijelove s najboljim odnosom cijene i usluge što konkretno znači 20 % niže cijene od najnižih cijena originalnih rezervnih dijelova (u segmentima održavanja i potrošnog materijala) te cijenu radnog sata prilagođenu uslugama povezanima s markom Motrio. Logistika i opskrba Motrio dijelova istovjetna je na primjer opskrbi Renaultovih rezervnih dijelova, a proizvodi koji se nude unutar marke Motrio su: svi rezervni dijelovi potrebni za brze radove (npr. tekućine, žarulje, metlice brisača, akumulatori, ulja, ili potrošni materijal kao što su kočione pločice, diskovi, svi filtri, svjećice, proizvodi za održavanje klima uređaja itd.), zatim su tu rezervni dijelovi u segmentu klasične mehanike (ispušni sustavi, amortizeri, ležajevi, remeni itd.), rezervni dijelovi za 12 marki vozila sa 154 modela (što predstavlja 90% voznog parka u Europi).

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.