Početna Novosti 1113 pregleda

Još jedan korak naprijed u osvajanju domaćega tržišta

Tokić d.o.o.
Vidi galeriju 1/14
Još jedan korak naprijed u osvajanju domaćeg tržišta Još jedan korak naprijed u osvajanju domaćeg tržišta Još jedan korak naprijed u osvajanju domaćeg tržišta Još jedan korak naprijed u osvajanju domaćeg tržišta Još jedan korak naprijed u osvajanju domaćeg tržišta Još jedan korak naprijed u osvajanju domaćeg tržišta Još jedan korak naprijed u osvajanju domaćeg tržišta Još jedan korak naprijed u osvajanju domaćeg tržišta Još jedan korak naprijed u osvajanju domaćeg tržišta Još jedan korak naprijed u osvajanju domaćeg tržišta Još jedan korak naprijed u osvajanju domaćeg tržišta Još jedan korak naprijed u osvajanju domaćeg tržišta Još jedan korak naprijed u osvajanju domaćeg tržišta Još jedan korak naprijed u osvajanju domaćeg tržišta

Već dugi niz godina u "Tokiću" kontinuirano ulažu u razvoj i edukaciju svojih zaposlenika jer, kako sami kažu - s ljudima je najteže raditi, ali bez ljudi se ne može

 

Bili smo na otvorenju nove poslovnice na zapadu grada Zagreba, točnije u ulici Škorpikova 14A. Svečanost je predvodio predsjednik uprave tvrtke 'Tokić' Ivan Gadže, a u svom je izlaganju naveo kako je upravo ova poslovnica od iznimne važnosti, s obzirom na to što je kompanija poznata u cijeloj Hrvatskoj po širini dostupnog asortimana, pa tako i kvaliteti usluge. Naime, stara poslovnica nije zadovoljavala apetite pa su u 'Tokiću', nakon dugog razdoblja traženja, pronašli adekvatno rješenje za zapadni dio glavnog grada gdje će kupcima moći ponuditi puno više.

Tokić d.o.o. | Author: Autostart foto: Autostart

Spomenimo i to kako tvrtka nezaustavljivo raste već skoro 30 godina, koliko je prošlo od otvorenja prve poslovnice. Danas ih u svojem ili u vlasništvu partnera broji preko stotinu, a u svom asortimanu nudi više od 200.000 artikala od preko 230 najpoznatijih svjetskih proizvođača. Usto, nudi i dijelove za skutere i motocikle, a sve se više okreće i teretnom segmentu, u kojem iz godine u godinu rade na proširenju asortimana za kamione i autobuse. Kako bi sve funkcioniralo besprijekorno, brine više od 400 zaposlenih radnika, u koje se kontinuirano ulaže kroz Tokić Edukacijski Centar.

Tokić d.o.o. | Author: Autostart foto: Autostart

Velika pozornost stavlja se na usmjeravanje mladih ka sportu i obrazovanju pa tako Tokić d.o.o. svake godine stipendira učenike i organizira aktivnosti koje učenicima daju nova, praktična znanja i vještine. Svakako treba napomenuti i pohvaliti aktivnost u sportskim i humanitarnim akcijama u kojima u vidu donacija potpomaže brojne udruge, škole i sportaše.

Tokić d.o.o. | Author: Autostart foto: Autostart

Također bitno je napomenuti da tvrtka ozbiljno planira proširiti svoje poslovanje u Lijepoj Našoj, ali i izvan njenih granica. Gospodin Ivan napominje kako se od 2015. godine polako šire i izvan državnih teritorija te im u ovom trenutku 15 posto prihoda dolazi od inozemnih partnera. - 'Utakmica na europskom tržištu je daleko ozbiljnija, žešća, ali mi se ne bojimo. Vjerujemo u nas, u naše ljude, puni smo samopouzdanja i vještina, a samim time i vjerujemo u još bolje u nas, ali i vrlo dobre uspjehe u Europi' zaključio je Gadže.

Tokić d.o.o. | Author: Autostart foto: Autostart

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.