Početna Novosti 93 pregleda

Ljetne gume za sportski i defanzivan stil vožnje

FULDA LJETNE AUTOGUME
Vidi galeriju 1/3
Ljetne gume za sportski i defanzivan stil vožnje Ljetne gume za sportski i defanzivan stil vožnje Ljetne gume za sportski i defanzivan stil vožnje

Fulda ljetne gume za svakog - prema afinitetu vozača i stilu vožnje. Izaberite pravu gume prema svojim potrebama

Nove ljetne gume Fulda EcoControl HP i Fulda SportControl podmiruju dva tipa vozača, odnosno stila vožnje. Prva je za defanzivan stil vožnje koji traži nižu potrošnju goriva i trajnost, dok je druga ljetna guma za ljubitelje sportske vožnje koja na suhoj i mokroj podlozi pruža maksimalnu stabilnost vozilu. Zbog sve viših temperatura zraka sada je krajnje vrijeme za zamjenu zimskih guma ljetnim, a ove gume su jedan od mogućih odabira.

FULDA LJETNE AUTOGUME | Author: Fulda foto: Fulda

Fulda EcoControl HP ima poboljšanu iskoristivosti goriva i veći broj prijeđenih kilometara

Visokoizdržljiva ljetna guma Fulda EcoControl HP namijenjena je svim vozačima koji traže cjenovno pristupačnu gumu s pouzdanom kontrolom na cesti. Jedinstvena mješavina gaznoga sloja sa silikom osigurava čvrsto prianjanje, a brojni kanali AquaFlow omogućuju da se voda u njima apsorbira i učinkovito raspršuje. Produženi prianjajući rubovi gume razbijaju sloj vode ispod kontaktne površine i time omogućuju gumi bolje prianjanje na cestovnu površinu, tako da na mokroj cesti postiže 9% kraći put kočenja.

FULDA LJETNE AUTOGUME | Author: Fulda foto: Fulda

Fulda SportControl je pouzdana kod sportske vožnje po suhim i mokrim cestama

Zbog funkcionalnoga dezena s progresivnim izbočenjima i ravnomjernijom raspodjelom pritiska kontaktne površine na cestu guma SportControl omogućuje sportsku vožnju koju ćete s lakoćom držati pod kontrolom. Struktura s malom masom i usavršenom tehnologijom mješavine omogućuje manji gubitak energije, a domišljata kombinacija konstrukcije gume i dezena gaznoga sloja osiguravaju ravnomjerno habanje, brojne prijeđene kilometre, udobnu vožnju i malu emisiju buke.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.