Početna Novosti 1065 pregleda

Marka De Tomaso opet se vraća u proizvodnju?

Marka De Tomaso se ponovno vraća u proizvodnju?
Vidi galeriju 1/3
Marka De Tomaso se ponovno vraća u proizvodnju? Marka De Tomaso se ponovno vraća u proizvodnju? Marka De Tomaso se ponovno vraća u proizvodnju?

Sjećate li se stare De Tomaso Pantere s prekrasnim zvukom motora V8? Prema svemu sudeći, De Tomaso se uskoro vraća u proizvodnju, nakon mnogo godina

Marka De Tomaso se ponovno vraća u proizvodnju? | Author: De Tomaso foto: De Tomaso

De Tomaso je talijanska marka koja se proslavila svojim starim modelom Pantera. Tijekom 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća, marka je izgradila vrlo poznati 'brend' svojim modelima sa snažnim motorima i odličnim performansama. Prije šest godina De Tomaso se pokušao oživjeti modelom Deauville, koji je na fotografiji gore. Naime, bio je predstavljen kao prototip, ali dalje od toga nije dogurao zbog uhićenja tadašnjeg vlasnika. 

Marka De Tomaso se ponovno vraća u proizvodnju? | Author: DRIVETRIBE foto: DRIVETRIBE

Prema poznatome portalu DriveTribe, saznali smo kako je prije šest dana na ime De Tomaso ponovno stavljen zaštitni znak. Logo tvrtke je osvježen, ali novi vlasnik još nije poznat. Bez obzira na to, takva informacija nam daje nadu da će jedna legenda ponovno oživjeti, a kako bismo vas još više uzbudili, poslušajte zvuk De Tomaso Pantere u videu. 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.