Početna Novosti 316 pregleda

Mercedes-Benz ostvario povijesni uspjeh: Najbolji kvartal ikada

1
Vidi galeriju 1/3
Mercedes-Benz ostvario povijesni uspjeh: Najbolji kvartal ikada Mercedes-Benz ostvario povijesni uspjeh: Najbolji kvartal ikada Mercedes-Benz ostvario povijesni uspjeh: Najbolji kvartal ikada

Njemačka kompanija prodala je 573.026 vozila u trećem kvartalu ove godine, To je najbolji rezultat u Mercedesovoj povijesti...

1 | Author: Mercedes-Benz foto: Mercedes-Benz

Premium div iz Stuttgarta obznanio je rekordno dobre prodajne rezultate u trećemu kvartu ove godine. Ukupno je prodano 573.026 sutomobila Mercedes-Benz, a to je porast 7,9 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Ujedno je to najbolji kvartal u povijesti ove njemačke kompanije. 

1 | Author: The Drive foto: The Drive

Samo u rujnu ove godine prodano je 220.894 automobila, što je povećanje 4,5 posto, a za to je najviše zaslužno kinesko tržište, na kojemu je u 30 dana prodano 51.127 automobila Mercedes-Ben.. Spram tog, Smart bilježi pad prodaje čak 4,8 posto u odnosu na lani, odnosno 100.614 automobila u prvih devet mjeseci ove godine. 

1 | Author: Mercedes-Benz foto: Mercedes-Benz

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.