Početna Novosti 14 pregleda

Modelom 3 'za narod' Tesla će konkurirati BMW-ovoj seriji 3

TESLA

Prve informacije govore da bi se cijena trebala kretati oko 35.000 dolara. Model 3 bit će automobil "za mase" dok će Modeli S i X i dalje ostati u višem cjenovnom razredu

Tesla uskoro planira proizvesti svoju novu uzdanicu. Njeno ime je Model 3, a odgovor je na BMW-ovu seriju 3. Datum službenog predstavljanja trebao bi biti u ožujku 2016. godine.

- To je okvirni plan, tada želimo svima pokazati prvi model našeg novog automobila iakone isključujemo da bi datum mogao promijeniti - rekao je čelnik Tesla Motorsa Elon Musk. 

Proizvodnja Modela 3 koji će s jednim punjenjem moći prijeći 320 kilometara mogla bipočeti krajem 2017. godine, javlja The Verge.

Prve informacije govore da bi se cijena trebala kretati oko 35.000 dolara. Model 3 bit će Teslin automobil "za mase" dok će Modeli S i X i dalje ostati u višem cjenovnom razredu s većim brojem luksuznih dodataka.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.