Početna Novosti 8 pregleda

Natjecateljski paket i ekskluzivna oprema

BMW
Vidi galeriju 1/5
Natjecateljski paket i ekskluzivna oprema Natjecateljski paket i ekskluzivna oprema Natjecateljski paket i ekskluzivna oprema Natjecateljski paket i ekskluzivna oprema Natjecateljski paket i ekskluzivna oprema

BMW je za modele M3, M4 i M4 kabriolet pripremio posebni paket dostupan nadoplatom, koji nudi više snage, bolje performanse i brojne detalje koje ga čine jedinstvenim

Competition paket opreme, koji će za modele M3, M4 i M4 Convertible biti dostupan od proljeća. dodatno poboljšava ne samo performanse nego i sportsku osobnost modela. Uključuje 19 KS snažniji motor (450 KS) u odnosu na standardni M, dorade na ovjesu i poboljšane vozne odlike.
Prilagodljivi M ovjes podrazumijeva učinkovitije amortizere, opruge i stabilizatore, a drukčije su podešeni aktivni diferencijal i DSC sustav kontrole stabilnosti, sve u svrhu bržih prolazaka kroz zavoje.

BMW | Author: BMW foto: BMW

Bila riječ o 6-stupanjskom ručnom ili 7-stupanjskom DCT mjenjaču, sve izvedbe s tim paketom ubrzavaju do100 km/h 0,1 sekundu brže. Osim po tehničkim preinakama Competition model od standardnoga se vizualno razlikuje crno lakiranim detaljima na karoseriji, posebnim naplacima i posebnim sjedalima. Možda najbolje od svega ipak je M sportski ispušni sustav koji svojevrsnim zvukom nepogrešivo otkriva karakter modela.

BMW | Author: BMW foto: BMW

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.