Početna Novosti 4805 pregleda

Nije imao sreće: Ista ga kamera snimila čak 42 puta

Kamera

Zbog spore je birokracije ovaj nesretni Austrijanac činio isti prekršaj iz dana u dan, a na kraju je morao platiti čak 3000 eura

Kamera | Author: Igor Kralj/PIXSELL foto: Igor Kralj/PIXSELL

Austrijski pekar Heimo Wallner bio je primoran platiti kaznu čak 3000 eura zbog toga što je čak 42 puta pokraj istoga radara prošao brzinom većom od dopuštene. Svakog se dana kući vraćao s posla i na mjestu na kojemu je ograničenje 30 km/h on je vozio 50 km/h.

Aston Martinom pokraj škole jurio 160 km/h ZASLUŽENO Jurio 160 pokraj škole, policija mu zaplijenila Aston Martin

Kamera | Author: Arhiva foto: Arhiva

Kaže i kako je prošlo više od mjesec dana nakon što mu je prva kazna stigla na kućnu adresu pa zato nije ni primijetio da je na istome mjestu svakoga dana činio prekršaj koji je uredno bilježila nadzorna kamera. Dodao je i da je to područje zaista mračno, a kako se on kući s posla vraća po noći nije primijetio radar. Svjestan je svoje pogreške pa je kaznu odmah platio, a sud mu je izašao u susret pa je kazna smanjena za 300 eura. 'Nažalost, ove godine neću na ljetovanje u Grčku', izjavio je za kraj nesretni pekar.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.