Početna Novosti 510 pregleda

Nijemci su odabrali - Audi A8 je najbolja luksuzna limuzina

1
Vidi galeriju 1/5
Nijemci su odabrali - Audi A8 je najbolja luksuzna limuzina Nijemci su odabrali - Audi A8 je najbolja luksuzna limuzina Nijemci su odabrali - Audi A8 je najbolja luksuzna limuzina Nijemci su odabrali - Audi A8 je najbolja luksuzna limuzina Nijemci su odabrali - Audi A8 je najbolja luksuzna limuzina

Nagrada za luksuzni automobil godine pripala je novoj generaciji Audija A8...

Njemačko izdanje uglednoga magazina Robb Report prvi je put u karijeri dodijelilo nagradu "Luxury award 2018." u kategoriji luksuznih automobila. Neovisni međunarodni žiri odabrao je upravo ovaj automobil zbog kombinacije materijala, dizajna i inovativnih rješenja, te naglasio: "U digitalnom svijetu, gdje vrijeme postaje sve veći luksuz, autonomna mobilnost daje vam svojevrsnu prednost".

1 | Author: AUDI foto: AUDI

Zato je pohvaljen Audijev AI Traffic Jam Pilot. Dok sustav upravlja automobilom vozač se može posvetiti praktičnim aktivnostima i produktivnije iskoristiti vrijeme u vožnji. Ukupno je prezentirano dvanaest nagrada u šest kategorija deset ih je bilo za luksuzne i dvije za klasične automobile. Upravo je novi Audi A8 izabran u vrlo snažnj konkurenciji Mercedesa S-klase i BMW-a Serije 7.

1 | Author: AUDI foto: AUDI 1 | Author: AUDI foto: AUDI 1 | Author: AUDI foto: AUDI

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.