Početna Novosti 32 pregleda

Nova Opel Astra u potpunosti je otkrivena

Nova Opel Astra
Vidi galeriju 1/3
Nova Opel Astra u potpunosti je otkrivena Nova Opel Astra u potpunosti je otkrivena Nova Opel Astra u potpunosti je otkrivena

Nakon brojnih tizera i fotografija zamaskirane Astre, Opel je u javnost pustio prve fotografije posve nove, 11. generacije Astre.

Nakon što je nedavno direktor Opela dr. Karl-Thomas Neumann najavio novu, 11. generaciju Astre, Opelove najveće zvjezde, sada su puštene i prve službene fotografije. Konstruktori istiću drastično smanjenje mase, čak i do 200 kilograma u odnosu na još uvjek aktualni model i više raspoloživog mjesta.

Tu je dakako i povećana ekonomičnosti, bolje vozne odlike i više od svega, sjajan dozajn. U serijskoj ili dodatnoj opremi biti će brojne tehnologije i sustavi pomoći namijenjeni vozaču do sada dostupni tek u vautoma višeg segmenta, a koji povećavaju udobnost i sigurnost putnika. Astra će biti dostupna i sa sustavom za povezivanje i usluge Opel OnStar, ultramodernam integracijom mobitela i s revolucionarnim novim prilagodljivim svjetlima su LED tehnologiji. Svjetska premijera Astre očekuje se u rujnu na salonu automobila u Frankfurtu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.