Početna Novosti 0 pregleda

Nove uloge Anite Dujić i Ivana Vukušića, koji su postali službena lica SEAT-a

1
Vidi galeriju 1/4
Nove uloge Anite Dujić i Ivana Vukušića, koji su postali službena lica SEAT-a Nove uloge Anite Dujić i Ivana Vukušića, koji su postali službena lica SEAT-a Nove uloge Anite Dujić i Ivana Vukušića, koji su postali službena lica SEAT-a Nove uloge Anite Dujić i Ivana Vukušića, koji su postali službena lica SEAT-a

Puno zabave, smijeha i sunca – tako bi se ukratko mogla opisati atmosfera na snimanju nove SEAT kampanje čiji su glavni akteri Anita Dujić i Ivan Vukušić. Oni su uspješni, zanimljivi, dinamični i popularni na društvenim mrežama, te su upravo zbog toga izabrani za nove ambasadore marke SEAT.

1 | Author: Seat foto: Seat

S obzirom na trend rasta popularnosti i važnosti društvenih mreža, pogotovo u komunikaciji s određenim ciljnim skupinama, SEAT je odlučio dogovoriti suradnju s Anitom Dujić i Ivanom Vukušićem koji imaju veliki broj pratitelja i fanova na društvenim mrežama. Cilj je da se SEAT predstavi javnosti na kreativniji i drugačiji način.

1 | Author: Seat foto: Seat

Ambasadori će u sljedećih godinu dana testirati različite SEAT-ove modele, upoznati Barcelonu kao sjedište branda, te kroz slike i priče na svojim društvenim mrežama približiti brand javnosti.

1 | Author: Seat foto: Seat 1 | Author: Seat foto: Seat 1 | Author: Seat foto: Seat

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.