Početna Novosti 86 pregleda

Novi Auto start vam donosi mnoge poklone i karte za utakmicu Češka-Hrvatska

francuska nagradna
Vidi galeriju 1/11
Novi Auto start vam donosi mnoge poklone i karte za utakmicu Češka-Hrvatska Novi Auto start vam donosi mnoge poklone i karte za utakmicu Češka-Hrvatska Novi Auto start vam donosi mnoge poklone i karte za utakmicu Češka-Hrvatska Novi Auto start vam donosi mnoge poklone i karte za utakmicu Češka-Hrvatska Novi Auto start vam donosi mnoge poklone i karte za utakmicu Češka-Hrvatska Novi Auto start vam donosi mnoge poklone i karte za utakmicu Češka-Hrvatska Novi Auto start vam donosi mnoge poklone i karte za utakmicu Češka-Hrvatska Novi Auto start vam donosi mnoge poklone i karte za utakmicu Češka-Hrvatska Novi Auto start vam donosi mnoge poklone i karte za utakmicu Češka-Hrvatska Novi Auto start vam donosi mnoge poklone i karte za utakmicu Češka-Hrvatska Novi Auto start vam donosi mnoge poklone i karte za utakmicu Češka-Hrvatska

Uz novi broj osvojite karte za utakmicu Češka-Hrvatska, a uz Auto start dobiti ćete i Sonax koncentrat od 2 l za pranje vjetrobrana te kupon za energetski napitak HELL

Auto start vas vodi u Francusku na nogometnu utakmicu Češka–Hrvatska. Jednim kuponom osvojite jedan plaćeni vikend u Francuskoj, 14 karata za utakmicu s Česima, besplatan put na EURO 2016, noćenje, dobar provod... Auto start daruje Vam i koncentrat od 2 litre Sonax tekućine za pranje vjetrobrana, a s kuponom iz novine možete u Plodinama podići svoju besplatnu limenku senzacionalno ukusnog energetskog pića HELL ENERGY!!!

najava autostart | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

Osim darova i nagradne igre u novom Auto startu pročitajte puno zanimljivog štiva, a ne prepustite priču o Elonu Musku, koji je poput Nikole Tesle morao pobjeći iz svoje domovine da bi uspio.

najava autostart | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

Osmislio je Teslu 3, prvi elektroauto koji će biti dostupan širokim radnim masama. Kopirao je model Henry Forda koji je 1908. pokrenuo II. svjetsku industrijsku revoluciju s Modelom T koji je mogao kupiti i običan radnik. Tko je zapravo Elon Musk, saznajte u novom broju Auto starta.

najava autostart | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

Tu je i pregršt drugih izazovnih tema, a valja izdvojiti reportažu sa salona automobila u Pekingu, najvažnijega svjetskog autosalona koji je najavio veliki ekološki preokret kineske autoindustrije i uvođenje dva milijuna elektroautomobila već do 2017.

najava autostart | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

Iako svi pričaju o struji, mi smo istražili koliko je isplativo voziti s pogonom na plin i koji se novi auti u Hrvatskoj mogu kupiti s tvornički ugrađenom LPG instalacijom i zadržanim tvorničkim jamstvom.

Donosimo i pregled postojećih i novih lokacija kamera za nadzor prometa po županijama, koje će od 29. svibnja snimati i dvije pa čak i četiri trake u oba smjera te, osim vozila koja su prekoračila ograničenja brzine, prepoznavati i neregistrirana ili ukradena vozila.

najava autostart | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

Pročitajte i prve dojmove s vožnji Volva S90 i Renaulta Talismana Grandtoura te test Hyundaija Elantre, Infinitija Q30, Citroena C5, DS-a 4 i KIA-e Sportage.

najava autostart | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start najava autostart | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

Intervjuirali smo dizajnera Edwarda Welburna, tvorca legendarnih General Motorsovih modela poput Camara, Calibre, Cadillaca CTS-a i drugih, koji odlazi u zasluženu mirovinu.

najava autostart | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

O dojmovima sa zagrebačkog autoshowa govori i naš kolumnist Domagoj Đukec. Auto start piše i o zloj kobi vozača auto i moto utrka, koji su ironijom sudbine živote izgubili na cesti u svakodnevnome prometu.

najava autostart | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

Ekskluzivne teme i još puno drugih atraktivnih članaka pročitajte u NOVOME MAGAZINU AUTO START koji je na kioscima od petka.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.