Početna Novosti 3935 pregleda

Oprez: Lažni presretači haraju u susjednoj Srbiji

Lažni presretač
FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Na Ibarskoj magistrali, a vjerojatno i na još nekim prometnicama u Srbiji ‘operira’ lažni presretač Audi Q7, s registarskim oznakama BG 1187 IV. Opremljen je policijskom svjetlosnom signalizacijom, sirenom, a vozač navodno ima nekakvu značku, dobru priču i uvjerljiv nastup

 

Svoje iskustvo prepričao je čovjek koji je bio jedna od žrtava ove prijevare, što ga je koštalo 40 eura. On je provjerom saznao da je taj Audi Q7 privatno vozilo.

Lažni presretač | Author: Sanjin Strukić/PIXSELL foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Predsjednik Centra za sigurnost prometa u Srbiji kaže kako su žrtve lažnih presretača najčešće stranci te da te poslove vode kriminalne skupine iz Bugarske i Rumunjske. Dodao je kako je problem s lažnim presretačima poznat državnim službama te da je dosada mnogo takvih kriminalaca otkriveno i procesuirano. Poziva na oprez, a prije svega na poštivanje propisa, kako se ne biste našli u ovakvoj situaciji.

Auti parkirani na suncu već za sat mogu biti opasni po život OPASNOST Auti parkirani na suncu već za sat mogu biti opasni po život

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.