Početna Novosti 141 pregleda

Ostavljen da trune: Dvije godine BMW ostao parkiran u travi pokraj ceste

1
Vidi galeriju 1/3
Ostavljen da trune: Dvije godine BMW ostao parkiran u travi pokraj ceste Ostavljen da trune: Dvije godine BMW ostao parkiran u travi pokraj ceste Ostavljen da trune: Dvije godine BMW ostao parkiran u travi pokraj ceste

1 | Author: Bonner Generalanzeiger foto: Bonner Generalanzeiger

Prije dvije godine nepoznati vozač BMW-a parkirao je svoj automobil neposredno pokraj raskrižja na magistralnoj cesti u Njemačkoj. Tamnoplavi BMW serije 3 Compact ostavljen je da "trune" u travi. Zanimljivo je kako ni gradske vlasti ni policija nisu nadležni za uklanjanje spornog automobila.

1 | Author: BMW foto: BMW

Razlog tomu je što je ovaj BMW parkiran na parceli koja je u privatnome vlasništvu. U dvije godine, koliko BMW stoji u trav, brojni lopovi su opustošili unutrašnjost automobila, ali i dalje nije jasno gdje je vlasnik auta nestao i zašto ga je ostavio parkiranog upravo tu. 

1 | Author: BMW foto: BMW

Vlasnik zemljišta na kojemu se auto nalazi za njemački je medij Bonner Generalanzeiger izjavio kako ne želi ukloniti automobil nego će preko njega posaditi kupine, koje će ga prekriti...

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.