Početna Novosti 1451 pregleda

Potpuno nova Mazda3 svjetlo dana ugledat će na LA Auto Showu

Potpuno nova Mazda3 će svjetlo dana ugledati na LA Auto Showu
FOTO: Mazda

Mazda Motor Corporation danas je najavio službenu premijeru potpuno nove 'trojke', koja će se održati već za 20 dana na salonu automobila u Los Angelesu

Mazda pokrenula projekt vraćanja modela MX-5 u tvorničko stanje JAPAN Mazda pokrenula projekt vraćanja modela MX-5 u tvorničko stanje

Los Angeles Motor Show počinje već za 20 dana, odnosno 28. studenoga i kao svake godine donosi nam velik broj noviteta. Upravo danas je Mazda Motor Corporation najavio kako će se među tim novitetima pronaći i potpuno nova Mazda3. 'Riječ je o modelu koji za Mazdu označava početak cijele nove generacije automobila koji će pružati novu dimenziju užitka u vožnji kupcima diljem svijeta', poručuju iz Mazde. 

Potpuno nova Mazda3 će svjetlo dana ugledati na LA Auto Showu | Author: Mazda foto: Mazda

U takvu izjavu ni ne sumnjamo, s obzirom na to da bi upravo ovaj model trebao donijeti novu arhitekturu SkyActive, koja će kombinirati ekonomičnost dizelskih i sve prednosti benzinskih motora. Nova Mazda3 će koristiti zreliju interpretaciju dizajna Kodo, prema konceptu Kai, koji je predstavljen još prošle godine. 

Potpuno nova Mazda3 će svjetlo dana ugledati na LA Auto Showu | Author: Mazda foto: Mazda

Iz Mazde tvrde kako su performanse i vozne značajke dignute na puno višu razinu te kako će novi motori ponuditi bolji odaziv i izvrsnu kontrolu vozila u svakoj situaciji. Osim toga, posvećena je pažnja i samom interijeru pa bi tako 'trojka' trebala imati kvalitetnije materijale i najmoderniji info-zabavni sustav. Prema svemu najavljenom, imamo razloga za veselje. 

Potpuno nova Mazda3 će svjetlo dana ugledati na LA Auto Showu | Author: AutoEvolution foto: AutoEvolution

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.