Početna Novosti 139 pregleda

Render: Ovako bi mogao izgledati novi Audi RS7 Hybrid sa 700 KS

1
Vidi galeriju 1/5
Render: Ovako bi mogao izgledati novi Audi RS7 Hybrid sa 700 KS Render: Ovako bi mogao izgledati novi Audi RS7 Hybrid sa 700 KS Render: Ovako bi mogao izgledati novi Audi RS7 Hybrid sa 700 KS Render: Ovako bi mogao izgledati novi Audi RS7 Hybrid sa 700 KS Render: Ovako bi mogao izgledati novi Audi RS7 Hybrid sa 700 KS

Netom nakon premijere standardnoga modela, svjetlo dana ugledao je i neslužbeni render dizajnera iz Njemačke, koji nam je pokazao svoju viziju buduće ingolštatske jurilice

1 | Author: Tobias Buttner foto: Tobias Buttner

Luksuzni A7 tek je službeno predstavljen, a najvjerniji fanovi već su se bacili na posao predviđanja kako bi mogao izgledati u verziji RS. Umjetnik Tobias Büttner iz Njemačke predstavio je svoju digitalnu viziju novog A7 s dodatkom obilježja RS, koji, mora se priznati - izgleda opako!

1 | Author: Caricos.com foto: Caricos.com

Klasični otvori s vertikalnim pregradama u prednjemu braniku dobili su makeover u RS stilu, pa ih je zamijenio prepoznatljivi saćasti uzorak. Na donjem rubu prednjega branika smjestio se logo "Quattro", kao i obavezna oznaka "RS" na rešetki pored Audijevih prstena.

1 | Author: Tobias Buttner foto: Tobias Buttner

RS7 je spušten, kotači su posuđeni s modela RS5 Sportback, a straga dominira agresivniji difuzor s masivnim ispušnim cijevima. Kako bi cijeli koncept dobio prepoznatljiviji sportski štih tu je posebna Audijeva boja "Nogaro Blue".

Ako i kada novi Audi RS7 ugleda svjetlo dana, bit će izuzetno snažan. Aktualni model Audija RS7 raspolaže s 560KS, odnosno 605 KS u paketu Performance, no špekulira se kako će novi model biti pokretan 4,0-litrenim biturbo motorom V8, koji će razvijati između 650 i 700KS, zahvaljujući hibridnome pogonu posuđenom s Porschea Panamere.

1 | Author: AE.co.uk foto: AE.co.uk

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.