Početna Novosti 40 pregleda

Retro povratak u 70-te godine prošlog stoljeća

JEEP CHIEF CONCEPT
Vidi galeriju 1/5
Retro povratak u 70-te godine prošlog stoljeća Retro povratak u 70-te godine prošlog stoljeća Retro povratak u 70-te godine prošlog stoljeća Retro povratak u 70-te godine prošlog stoljeća Retro povratak u 70-te godine prošlog stoljeća

Jeep Chief Concept koji nas vraća u 70-te godine prošlog stoljeća, kada su principi konstrukcije i dizajn Jeepovih vozila bili ipak dosta drugačiji nego što je to danas slučaj

Svake godine Jeep entuzijasti okupljaju je u mjestu Moab u američkoj državi Utah na godišnjem okupljanju Easter Jeep Safari. Kao i u prošlim godinama, tako će se u velikom broju okupiti i ove godine, te će na hrpi biti velik broj Jeep vozila i njihovih obožavatelja. Marka Jeep za ovo okupljanje priprema i ove godine nekoliko noviteta, a ovom prilikom izabrali smo jednu izuzetno zanimljivu Jeep Chief Concept koji nas vraća u 70-te godine prošlog stoljeća, kada su principi konstrukcije i dizajn Jeepovih vozila bili ipak dosta drugačiji nego što je to danas slučaj.

JEEP CHIEF CONCEPT | Author: Jeep foto: Jeep

Retro dizajn Jeep Chief Concepta odista je atraktivan, a američkim ljubiteljima Jeepa posebno se dopao dizajn u unutrašnjosti i presvlake sjedala u Hawai stilu s elementima mega popularnog surfanja na valovima. Za nas apsolutan kič, ali eto o ukusima se ne raspravlja. No, zato oblik i dizajn karoserije Jeep Chief Concepta je odličan.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.