Početna Novosti 881 pregleda

Tko tu koga? Policija Miliciju ili obrnuto?

MILICIJA I POLICIJA

Milicijski plavi Fićek projurio gradom i izazvao pravi urnebes. Hvata li Policija Miliciju ili obrnuto?

Stariji se vjerujemo vrlo dobro sjećaju tamno plavog Fićeka s bijelim haubama, a mlađima je to tek egzotika koju danas mogu vidjeti samo u muzeju. Da, pogodili ste, radi se o patrolnom vozilu Milicije iz bivše države koje je ovaj vikend nenadano protutnjilo po ulicama grada Zagreba i izazvalo velik interes prolaznika i vozača, a neki vozači su skrenuli od svoje rute i nastavili voziti za ovim Fićekom na kojem na boku piše Milicija.

Tako je plavi Fićek projurio kroz Dubravu, Avenijom Dubrava, Čulinečkom, ulicom Platana, Branimirovom  i tu se Milicija izgubila iz vida… Stajao je godinu dana kod muzeja parkiran, ali eto upalio je od prve i jurio ulicama grada…No, uhvatili smo Fićeka u spornom trenutku… Ali, ostala je dilema, tko tu koga hvata. Lovi li Policija Fićeka, zaustavlja li Milicija policijsku Škodu ili je jednostavno Fićo brži od Škode, pa Policija ne može uhvatiti Miliciju… 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.