Početna Novosti 23 pregleda

U Norveškoj isporučen jubilarni 150-milijunti Volkswagen

1

Jubilarni primjerak su u Volkswagenu ipak odlučili ustupiti kupcu, a riječ je o Golfu GTE. Isporučen je u okolici glavnoga grada Norveške

Vlasnica jubilarnog vozila, Turid Sedahl Knutsen, rekla je kako je više od svega htjela Golf GTE radi njegova modernog plug-in hibridnog pogona. S obzirom na to što je Norveška europski lider u e-mobilnosti, s čak 37 posto udjela električnih i hibridnih vozila na cestama, Volkswagen je ovoj Norvežanki odlučio ustupiti 150-milijunti automobil, radije nego da ga zadrži za sebe, a da zaTurid proizvedu novi. 

1 | Author: VW foto: VW

Šef prodaje Volkswagena u Europi Dr. Wolf-Stefan Specht komentirao je: "150-milijunti Volkswagen simbolizira dugu tradiciju našega brenda, a Golfom GTE potvrđuje budućnost mobilnosti u našoj kompaniji". 

1 | Author: CarAdvice foto: CarAdvice

Također, u Volkswagena su izjavili kako su sretni što je jubilarni auto isporučen baš u Norvešku, s obzirom na to što je ta skandinavska zemlja najnaprednija što se upotrebe alternativnih pogona u automobilima tiče. 

1 | Author: Yale E360 foto: Yale E360

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.