Početna Novosti 16 pregleda

U ovom trenutku broj narudžbi za Teslin Model 3 probio je brojku od 400.000

model 3 rekord
Vidi galeriju 1/4
U ovom trenutku broj narudžbi za Teslin Model 3 probio je brojku od 400.000 U ovom trenutku broj narudžbi za Teslin Model 3 probio je brojku od 400.000 U ovom trenutku broj narudžbi za Teslin Model 3 probio je brojku od 400.000 U ovom trenutku broj narudžbi za Teslin Model 3 probio je brojku od 400.000

Početkom mjeseca američka je tvornica automobila predstavila novi model koji nudi vrhunsku tehnologiju za povoljnu cijenu. Ovakva se pomama za nekim automobilom ne pamti

Kada je Teslin 'šef' Elon Musk predstavio svog novog pulena nije ni sanjao što će se dogoditi u sljedećim danima. Nevjerojatnih 400.000 narudžbi ovog trenutka vrti se na službenim stranicama Tesla Motorsa.

model 3 rekord | Author: Tesla Motors foto: Tesla Motors

Za svaki automobil kupci su, kako bi ga zakaparili, morali uplatiti 1000 dolara. Dakle u ovom trenutku, daleko prije isporuke vozila, kalifornijska je tvornica električih automobila bogatija za 400 milijuna dolara. Ako prodaju i isporuče sva naručena vozila, Tesla će biti bogatija za 14 milijardi dolara. I tu smo računali da će se svi modeli prodati za početnu cijenu od 35.000 dolara.

model 3 rekord | Author: Tesla Motors foto: Tesla Motors

U Tesli garantiraju da će godišnje moći proizvesti pola miljuna Modela 3, no ako narudžbe nastave pristizati ovom brzinom, Tesla će morati otvoriti nove proizvodne pogone. 

model 3 rekord | Author: Tesla Motors foto: Tesla Motors

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.