Početna Novosti 402 pregleda

U samo šest mjeseci novi Citroën C3 prodan u više od 100.000 primjeraka

1
Vidi galeriju 1/4
U samo šest mjeseci novi Citroën C3 prodan u više od 100.000 primjeraka U samo šest mjeseci novi Citroën C3 prodan u više od 100.000 primjeraka U samo šest mjeseci novi Citroën C3 prodan u više od 100.000 primjeraka U samo šest mjeseci novi Citroën C3 prodan u više od 100.000 primjeraka

Francuski gradski kompakt iz najnovije generacije od početka prodaje diljem svijeta doživio je ogroman uspjeh, a tek je šest mjeseci na tržištu...

Iz francuske tvornice tvrde kako je više od polovine kupaca naručilo svoj C3 s najskupljom opremom, a također je zanimljiv podatak kako je velikomu broju kupaca ovo i prvi put da postaju vlasnici Citroëna.

1 | Author: Marko Prpić/PIXSELL foto: Marko Prpić/PIXSELL

Usto, oko 60 % automobila opremljeno je Citroënovim Airbump bočnim štitnicima, a isti postotak vozila je i u dvobojnoj kombinaciji karoserije. Najprodavaniji model u Citroënovoj bogatoj povijesti u novoj se generaciji zaista ističe iz mase, a u Hrvatskoj mu početna cijena iznosi 84.530 kuna. Više o autu možete pročitati na citroen.hr.

1 | Author: Marko Prpić/PIXSELL foto: Marko Prpić/PIXSELL

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.