Početna Novosti 1634 pregleda

VIDEO: Najveća kolekcija malih automobila u Hrvatskoj

Kolekcija
Vidi galeriju 1/6
VIDEO: Najveća kolekcija malih automobila u hrvatskoj VIDEO: Najveća kolekcija malih automobila u hrvatskoj VIDEO: Najveća kolekcija malih automobila u hrvatskoj VIDEO: Najveća kolekcija malih automobila u hrvatskoj VIDEO: Najveća kolekcija malih automobila u hrvatskoj VIDEO: Najveća kolekcija malih automobila u hrvatskoj

Za sve ljubitelje automobila ili za one koji samo žele nekome nešto lijepo pokloniti rješenje donosi tvrtka Lana Classic....

Na aktualnom smo zagrebačkome autošouu posjetili štand na kojemu se nalazi jedna od najvećih kolekcija malenih automobila u Hrvatskoj. Lana Classic je tvrtka koja se tri godine bavi njihovim uvozom i prodajom, a u svojoj ponudi ima vozila čak stotinu licenciranih proizvođača autića iz cijelog svijeta. Trenutačno je na lageru oko 20.000 modela automobila, kamiona i do motocikala, a neki se mogu kupiti već za 40 kuna.

Kolekcija | Author: Autostart foto: Autostart

Cijenu određuje kvaliteta izrade vozila, odnosno licencirani proizvođač, a ne brend koji vozilo predstavlja. Nalaze se u paviljonu 6 pa,ako se zateknete na salonu koji traje do nedjelje svakako ih potražite.

Kolekcija | Author: Autostart foto: Autostart

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.