Početna Novosti 833 pregleda

Zbogom dizelu, dobrodošao plin: Renault ukida popularne motore dCi

1
Vidi galeriju 1/4
Zbogom dizelu, dobrodošao plin: Renault ukida popularne motore dCi Zbogom dizelu, dobrodošao plin: Renault ukida popularne motore dCi Zbogom dizelu, dobrodošao plin: Renault ukida popularne motore dCi Zbogom dizelu, dobrodošao plin: Renault ukida popularne motore dCi

Na tržištu će se već krajem godine naći Clio i Twingo s benzinskim motorima i tvornički ugrađenim plinskim instalacijama, a kasnije će se takvome rješenju priključiti i ostala dva brenda iz koncerna - Dacia i Nissan.

1 | Author: Renault foto: Renault

Kako kažu francuski inženjeri, popularni, ekonomični i pouzdani Renaultovi motori dCi, koji su se ugrađivali u više od 40 Renaultovih i modela Dacije i Nissana, uskoro odlaze u povijest. Kako se svi proizvođači automobila sve više prebacuju na ekološki prihvatljive pogone, tako je i Renault odlučio krenuti u istome smjeru, ali sa zanimljivim jednostavnim rješenjem. Zamjena dizela autoplinom čini se kao idealno rješenje, a motor dCi ipak će ostati u ponudi, no samo u nekih modela iz koncerna Renault-Nissan.

1 | Author: Renault foto: Renault

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.