Početna Off 226 pregleda

1 od 3: Pronađen primjerak prvotnog Land Rover Defendera

1
Vidi galeriju 1/4
1 od 3: Pronađen primjerak prvotnog Land Rover Defendera 1 od 3: Pronađen primjerak prvotnog Land Rover Defendera 1 od 3: Pronađen primjerak prvotnog Land Rover Defendera 1 od 3: Pronađen primjerak prvotnog Land Rover Defendera

Nakon 20 godina put ka restauraciji pronašao je jedan od tri proizvedena primjerka prve generacije Land Rover Defendera!

Ovaj poznati SUV neminovno je ušao u povijest kao jedan od najtrajnijih terenaca, a njegovo vrijeme datira još od davne 1948. Zadnji primjerak modela nzvana Defender proizveden je 2016., a ovaj unikatni i ultrarijetki primjerak pronađen je u Walesu 20 godina nakon zadnjega paljenja te je dovezen u Odjel Jaguar Land Rover Classic, koji se bavi restauracijom povijesnih modela. 

1 | Author: Autocar foto: Autocar 1 | Author: Autocar foto: Autocar

Kroz povijest Defender je služio kao ratno vozilo, ali je obavljao i sve visokoprofilne poslove koji su kroz godine bili potrebni. Restaurirani primjerak bit će izložen na promociji nove generacije ovoga modela krajem godine. "Izuzetno je važno što je ovaj primjerak, koji predstavlja neizostavan dio automobilske povijest, pronađen i doveden na mjesto koje mu pripada“ izjavio je direktor Odjela JLR Classic.

1 | Author: Autocar foto: Autocar

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.