Početna Off 73071 pregleda

Snimila ga kamera: Opel Astru vozio brzinom 696 kilometara na sat

I kod nas stigle kamere kojima ni jedan auto ne može pobjeći

Belgijski državljanin apsolutni je rekorder, a upravo zbog toga na kućnu adresu stigla mu je neobična kazna...

Pokazao srednji prst pa završio u zatvoru video Pokazao srednji prst kameri pa završio u zatvoru

Belgijskom je državljaninu na kućnu adresu stigla nevjerojatna kazna. Tamošnja ga je policija teretila za jedan nestvaran čin u kojemu je svojim Opelom Astrom pokraj policijskoga, radara 'proletio' brzinom 696 km/h. Da, dobro ste čuli, a to je najveća brzina izmjerena policijskim radarom. 

Kazna | Author: DH.be foto: DH.be

U Belgiji se tolerira brzina koja je do šest posto veća od ograničene, no ova je 654,24 km/h preko ograničenja na toj dionici. Nesretnik je uložio žalbu u kojoj je naveo kako je posrijedi pogreška sustava, jer njegova Astra ne može potegnuti više od 180 kilometara na sat. 

 

Pogledajte kako smo se Dacijom Duster popeli na 1170 metara:

Auto start YouTube kanal | Author: Auto start foto: Auto start

  • mad975

    To su precizne kamere, snimaju brzinu, vozača, tablice. Sve izuzetno precizno. 🤣Postavljene su i kod nas. Ako prođete kraj njih brzinom većom od 20km/h, najebali ste. Dolazi vam kazna da ste vozili 200, niste bili vezani i telefonirali ste. Sve
  • makan

    kolika je kazna, 300 godina zatvora?
  • makan

    laže, išo je i 700 ali kad su ga slikali usporavo je, e kad to čuje ekipa iz poršeje merđe paganija, konizega..., nek traži da se to prizna kao dokaz da ima najbrži serijski auto na svijetu(još ak je dizelj)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.