Početna Off 1588 pregleda

Bolje da nije: Dolazio na predavanja pa dobio najružniji auto

Chrysler PT Cruiser
FOTO: Chrysler

Osim što je kampus odabrao najružniji automobil, reklamiran je kao potpuno nov iako se ne proizvodi već devet godina

Učilište East Valley Institute of Technology u Arizoni početkom je godine objavilo natječaj u kojemu se učenici natječu tko će imati manje izostanaka ili kašnjenja na nastavu, a glavna nagrada je automobil. Na kraju školske godine odabrano je šest finalista i dobili su male kutije, a samo u jednoj bili su ključevi glavne nagrade. 

Mate Rimac održao govor o nastanku tvrtke Rimac Automobili BROJ 1 Pun k'o brod: Mate Rimac je najbogatiji čovjek u Hrvatskoj

'Pokrenuli smo popis savršene prisutnosti na svim našim kampusima i imali smo nekoliko stotina učenika koji su se prijavili na taj natječaj. Nakon cijele školske godine odabrali smo šest najboljih učenika te im pružili priliku da osvoje automobil', izjavio je Chad Wilson, privremeni nadzornik Učilišta, za televiziju FOX 10.

Chrysler PT Cruiser | Author: Chrysler foto: Chrysler

Glavna nagrada bio je Chrysler PT Cruiser, koji se već godinama smatra jednim od najružnijih automobila ikada proizvedenih. Ironija tu ne prestaje, jer je upravo on na popisu nagrada slovio kao potpuno nov, iako se ne proizvodi već devet godina. 

Chrysler PT Cruiser | Author: Chrysler foto: Chrysler

'Svaki dan sam si rekao da ne kasnim na nastavu jer postoji šansa da osvojim auto. Iako nisam baš pretjerano očekivao da ću upravo ja dobiti, ponosan sam što sam dobio', rekao je Michael Duarte, osvajač glavne nagrade. Bez obzira na to što je automobil takav kakav je, kako bi rekla poslovica 'poklonjenom konju se ne gleda u zube'.

Chrysler PT Cruiser | Author: Chrysler foto: Chrysler

 

Ekskluzivno u Hrvatskoj: Pogledajte test nove Toyote Supre

Auto start YouTube kanal | Author: Auto start foto: Auto start

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.