Početna Off 7 pregleda

Bravo majstori – tako je kad dečki žive u svom svijetu

AUTOSTART NA PREMIJERI BMW-A U ZADRU
Vidi galeriju 1/5
Bravo majstori – tako je kad dečki žive u svom svijetu Bravo majstori – tako je kad dečki žive u svom svijetu Bravo majstori – tako je kad dečki žive u svom svijetu Bravo majstori – tako je kad dečki žive u svom svijetu Bravo majstori – tako je kad dečki žive u svom svijetu

Najbolje što se moglo dogoditi Hrvatskoj je BMW-ova svjetska premijera Gran Tourera, no to našeg premijera Zorana Milanovića nije fasciniralo.

Odsjeo je u istom hotelu Iadera Falkensteiner u Petrčanima i prošao pored automobilističkih modnih eksponata i vodećih svjetskih managera kao da je u nekom drugom filmu. Njega je dočekao Gordan Maras, političar, ministar poduzetništva i obrta koji je orgnizarao skup malih i srednjih poduzetnika Hrvatske. Ni njega baš kao ni premijera nisu uzbuđivale brojne limuzine BMW-ovih gostiju. Nisu ih ni primjetili, imali su važnijeg posla, kao da se sve to njih nimalo ne tiče…

AUTOSTART NA PREMIJERI BMW-A U ZADRU | Author: Igor Stažić foto: Igor Stažić

Prepoznali su tek jednog BMW-ovog gosta, sedmorostrukog europskog boksačkog prvaka Željka Mavrovića i zadržali se s njime u laganom razgovoru. Sve to dok su mimo njih izlazili iz modela BMW 740 d brojni manageri BMW-a, kompanije koja približno jednako ima prihoda kao i RH, te najutjecajniji britanski, njemački i hrvatski automobilistički novinari.

AUTOSTART NA PREMIJERI BMW-A U ZADRU | Author: Igor Stažić foto: Igor Stažić

Štoviše, pratnja premijera bila je nemalo začuđena što stalno pristižu BMW-i i što je premijerov Audi A8 morao voziti slalom kroz BMW-ova vozila. Dečki žive u svom svijetu. Dok pored njih jedna od najuzornijih svjetskih kompanija demonstrira moć, oni su nijemo produžili prema šatoru (čergi) u kojoj su organizirali svoju zabavu. Njih 70 političara i birokrata sa 100 malih i srednjih poduzetnika.

Bravo majstori.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.