Početna Off 20 pregleda

Bugatti primio 220 narudžbi za Chiron

Bugatti Chiron
Vidi galeriju 1/10
Bugatti primio 220 narudžbi za Chiron Bugatti primio 220 narudžbi za Chiron Bugatti primio 220 narudžbi za Chiron Bugatti primio 220 narudžbi za Chiron Bugatti primio 220 narudžbi za Chiron Bugatti primio 220 narudžbi za Chiron Bugatti primio 220 narudžbi za Chiron Bugatti primio 220 narudžbi za Chiron Bugatti primio 220 narudžbi za Chiron Bugatti primio 220 narudžbi za Chiron

Devet mjeseci nakon službene svjetske premijere, Bugattijevih 220 Chirona pronašlo je svoje nove vlasnike...

Prvi čovjek Bugattija Wolfgang Dürheimer u izjavi za medije rekao je da će tvrtka u narednoj godini proizvesti 65 primjeraka Chirona, a zanimljivo je da je dosad samo jedan primjerak stigao do svog kupca u Saudijskoj Arabiji, za kojeg u Bugattiju kažu da je veliki zaljubljenik u sve što je proizvodio i proizvodi Bugatti.

Bugatti Chiron | Author: Bugatti foto: Bugatti

U Bugattiju ne skrivaju zadovoljstvo, ali su istovremeno i iznenađeni brojem zainteresiranih kupaca za automobil koji nije niti želi biti zamjena za Veyron, ali bez obzira na veliki interes Bugatti će u narednoj godini napraviti i isporučiti samo 65 primjeraka Chirona. U prijevodu, oni koji će Chiron naručiti danas morat će sačekati najmanje tri godine.

Bugatti Chiron | Author: Bugatti foto: Bugatti

Kao što se i očekuje od Bugattija, kupci koji su već kupovali neki od njihovih automobila imat će privilegiju kraćeg roka isporuke u odnosu na kupce koji tek ulaze u njihov svijet. Bugatti je već napravio nekoliko Chirona koji će svojim kupcima biti isporučeni početkom iduće godine, a nakon toga će iz proizvodnih pogona svaki mjesec izlaziti pet novih primjeraka.

Bugatti Chiron | Author: Bugatti foto: Bugatti

Cijena Chirona vrti se oko 2 i pol milijuna eura, a pokreće ga 8-litreni motor sa 16 cilindara i četiri turbo-punjača koji razvija 1.500 konjskih snaga, što je dovoljno za najveću brzinu od 420 km/h.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.