Početna Off 739 pregleda

Dijete voli samo Louis Vuitton, pa mu tata kupi i Ferrari s LV printom

1

Saif Ahmed Belhasa, građevinski mogul iz Dubaija, želi samo najbolje za svoga sina Rasheda (15) pa mu je tako omogućio čudesan automobil - Ferrari F12 Berlinettu...

Još ste golobradi tinejdžer čiji tata ima hrpu love i - što radite? Ono što vam se prohtije, naravno. Još ako ste iz Dubaija...

Rashed Saif Belhasa ima samo 15 godina, a već je postao vlasnik Ferrarija F12 Berlinette s 6,3-litrenim motorom V12 sa 740 'konja'.

Taj čudesni automobil do"'stotke" stiže za samo tri sekunde i razvija najveću brzinu 340 km/h. Dječak ne smije voziti prije punoljetnosti, pa će na vožnju skupocjenoga Ferrarija ipak još malo pričekati.

Kad spomenemo 'skupocjenog', vrijedi izdvojiti da se njegova cijena penje iznad milijun i pol kuna, a da bi bahaćenje bilo na potpunoj razini, automobil je presvučen printom Louis Vuitton.

Rashed je sin bogatoga građevinskog mogula Saifa Ahmeda Belhase i vodi profile na YouTubeu i Instagramu te na njima redovito objavljuje fotografije i videozapise. 

Bacite i vi pogled...

 

We living life 🙏🏽🔑#louisvuitton#supreme#soexcited#complex

A post shared by Rashed Belhasa Aka-Money Kicks (@rsbelhasa) on

 

The real king of supreme ❤️🔑🙏🏽#supreme#louisvuitton#hypebeast#complex#nicekicks#sneakercon#mydubai#ferrari#highsnobiety

A post shared by Rashed Belhasa Aka-Money Kicks (@rsbelhasa) on

 

Just uploaded a new video with @djkhaled and @fatjoe link in bio 🔥🔥#southbeach#gucci#sneakers#miami

A post shared by Rashed Belhasa Aka-Money Kicks (@rsbelhasa) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.