Početna Off 873 pregleda

Engleska policija traži sumnjivce koji 'veliku nuždu' vrše po BMW-ima

Engleska policija traži sumnjivca koji sere po BMW-ima
FOTO: DRIVETRIBE

Engleski mediji se sada šale kako bi se ti automobili prekrasno uklopili u Muzej izmeta, koji se nalazi na istom otočiću

Engleska policija traži sumnjivca koji sere po BMW-ima | Author: DRIVETRIBE foto: DRIVETRIBE

Južno od Engleske je mali otočić nazvan Isle of Wight. Popularan je zbog svojih lijepih plaža, zabavnih događaja u odličnoj atmosferi za odmor. No odnedavno ima i vrlo morbidan problem . 

Tko je brži na makadamu? Novi Suzuki Swift protiv motocikala VIDEO Tko je brži na makadamu? Novi Suzuki Swift protiv motocikala

Jedna vlasnica BMW-a vratila se kući s posla i na svom automobilu uočila kako je netko na njemu vršio 'veliku nuždu', na poklopcu motora. Šokirana je nazvala policiju i odmah dobila informaciju kako je već treća žrtva takvoga 'zločina' u tome tjednu. Policija iz maloga mjesta Cowesa je nakon detaljne istrage otkrila kako su svi slučajevi bili vezani za automobile marke BMW te je netko uočio da to ne radi samo jedan 'kriminalac' nego cijela grupa.

BMW 3 | Author: BMW foto: BMW

'Jednostavno ne razumijem kako bi netko tako javno mogao skinuti svoje hlače i ostaviti takav trag izravno na poklopcu motora', izjavila je navedena vlasnica BMW-a. Naime, engleski se mediji sada šale kako bi se ti automobili prekrasno uklopili u muzej izmeta, koji se nalazi na istom otočiću. 

Engleska policija traži sumnjivca koji sere po BMW-ima | Author: DRIVETRIBE foto: DRIVETRIBE

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.