Početna Off 407 pregleda

1 od 6: Na prodaju ultrarijetki Ferrari Sergio, po cijeni 4,3 milijuna eura

1
Vidi galeriju 1/7
1 od 6: Na prodaju ultrarijetki Ferrari Sergio, po cijeni 4,3 milijuna eura 1 od 6: Na prodaju ultrarijetki Ferrari Sergio, po cijeni 4,3 milijuna eura 1 od 6: Na prodaju ultrarijetki Ferrari Sergio, po cijeni 4,3 milijuna eura 1 od 6: Na prodaju ultrarijetki Ferrari Sergio, po cijeni 4,3 milijuna eura 1 od 6: Na prodaju ultrarijetki Ferrari Sergio, po cijeni 4,3 milijuna eura 1 od 6: Na prodaju ultrarijetki Ferrari Sergio, po cijeni 4,3 milijuna eura 1 od 6: Na prodaju ultrarijetki Ferrari Sergio, po cijeni 4,3 milijuna eura

Jedan od samo šest proizvedenih ikada, osvanuo je u prodaji u Nizozemskoj, a za njega se traži vrtoglavih 4,3 milijuna eura, odnosno 32 milijuna kuna!

Ferrari Sergio je prvotno nastao kao koncept predstavljen na salonu u Ženevi 2013. godine, a dvije godine poslije toga predstavljena je i konačna produkcijska verzija. Ograničena serija od svega šest automobila dovoljno govori kako je o rijetkom automobilu riječ. Nov je koštao čak 2,5 milijuna eura.

1 | Author: GTspirit foto: GTspirit

U Nizozemskoj je tako osvanuo žuti primjerak ovoga jedinstvenog Ferrarija, sa samo 118 prijeđenih kilometara na brojčaniku. Za njega vlasnik traži 4,3 milijuna eura, odnosno gotovo 32 milijuna kuna!

1 | Author: GTspirit foto: GTspirit

Ferrari Sergio se temelji na modelu 458 Spider, a pokreće ga 4,5-litreni atmosferski motor V8 koji razvija 605 KS, a preuzet je s modela 458 Speciale. Ovaj je žuti Sergio s oznakom "1 of 6" ujedno i prvi produkcijski primjerak ikada.

1 | Author: GTspirit foto: GTspirit 1 | Author: GTspirit foto: GTspirit

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.