Početna Off 40 pregleda

K'o od šale: Prodali 200 Ferrarija u jednom danu

Ferrari LaFerrari Aperta
Vidi galeriju 1/10
K'o od šale: Prodali 200 Ferrarija u jednom danu K'o od šale: Prodali 200 Ferrarija u jednom danu K'o od šale: Prodali 200 Ferrarija u jednom danu K'o od šale: Prodali 200 Ferrarija u jednom danu K'o od šale: Prodali 200 Ferrarija u jednom danu K'o od šale: Prodali 200 Ferrarija u jednom danu K'o od šale: Prodali 200 Ferrarija u jednom danu K'o od šale: Prodali 200 Ferrarija u jednom danu K'o od šale: Prodali 200 Ferrarija u jednom danu K'o od šale: Prodali 200 Ferrarija u jednom danu

Veliko, sigurno, povezano i na struju - četiri su uvjeta na kojima se temelji novi smjer suvremenih automobilskih konstruktora, sudeći prema prikazanom na ovogodišnjem pariškom salonu

Na 123.000 kvadrata u osam paviljona izloženo je preko 200 modela, a ovogodišnji salon karakterističan je i po broju svjetskih premijera, čak 60 modela prvi će put biti izloženo. Iako je često riječ o restiliziranim modelima, posjetiteljima ima od čega zastati dah.

Ferrari LaFerrari Aperta | Author: Ferrari foto: Ferrari

Pogledi su zaleđeni pred najskupljim modelom, crnim Ferrarijevim kabrioletom 'Aperta'. Hibridni motor od 963 konjske snage, od kojih 800 razvija benzinac, a 163 elektromotor, leti po asfaltu brzinom od preko 350 kilometara na sat, a košta 1,8 milijuna eura. Proizveden je u svega 200 primjeraka i već su svi prodani!

Ferrari LaFerrari Aperta | Author: Ferrari foto: Ferrari

Bez obzira na to što su ulice često zakrčene, a vlasti pokušavaju gradske jezgre osloboditi od glomaznih vozila, ove godine u Parizu pravi hit su porodični SUV modeli, po pravilu sa sedam sjedala. Veliki interes izazivaju novi Peugeotovi aduti 3008 i 5008, Suzuki Ignis, Renault Koleos i Škoda Kodiaq.

Ferrari LaFerrari Aperta | Author: Ferrari foto: Ferrari

Struja je pravi hit pa je tako Mercedes predstavio sve svoje modele i u hibridnoj verziji. Tu je i prvi potpuno električni model njemačkog giganta, u klasi B, pod oznakom 250e, koji ima autonomiju od oko 200 kilometara, razvija snagu od 179 KS i najveću brzinu od 160 kilometara na sat. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.