Početna Off 43 pregleda

Luda ideja: Kako od automobila napraviti wellness?

1
Vidi galeriju 1/5
Luda ideja: Kako od automobila napraviti wellness? Luda ideja: Kako od automobila napraviti wellness? Luda ideja: Kako od automobila napraviti wellness? Luda ideja: Kako od automobila napraviti wellness? Luda ideja: Kako od automobila napraviti wellness?

Jacuzzi, topla kupka, pjena-party, roštilj, sve su to dodatne funkcije u prometnoj dozvoli ovoga BMW-ova kabrioleta

Colin Furze vlasnik je YouTube kanala s urnebesnim sadržajem bizarnih projekata i izazova, a jedan takav je i ova prerada BMW-a serije 3 iz 1989. godine. Colin je ovu "trojku kabrio" pretvorio u SPA na kotačima, s toplom kupkom i roštiljem. Kako bi dojam bio još bolji, cijeli automobil je izvana obložio umjetnom travom. Iz videa se vidi kako je automobil potpuno funkcionalan, u vožnji "se ponaša" kao i svi ostali automobili, osim što voda pljuska na sve strane. Roštilj integriran u poklopac prtljažnika dobro se uklopio i čini se kao vrlo praktična inovacija, no očigledno je kako funkcionira samo za mirovanja automobila. Osim ako ne volite mokre burgere. Mora se priznati - Colin je uložio puno mašte i truda da svoju viziju sprovede u djelo, no ovaj urnebesni projekt tužna je sudbina za jedan BMW kabrio.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.