Početna Off 16839 pregleda

Megapopularni voditelj odlučio je stati nakraj BMW-ovim lažnjacima

James May poskidao lažne naljepnice
Vidi galeriju 1/3
Megapopularni voditelj odlučio je stati na kraj BMW-ovim žažnjacima Megapopularni voditelj odlučio je stati na kraj BMW-ovim žažnjacima Megapopularni voditelj odlučio je stati na kraj BMW-ovim žažnjacima

Otprije je poznato kako su vozači BMW-ovih automobila na lošemu glasu i k tomu velika većina na svoje ljubimce lijepi potpuno krive oznake...

Često na ulici viđamo automobile s krivim oznakama i koji predstavljaju nešto što u biti i nisu. Najčešći je to slučaj s BMW-ovim modelima na kojima svako malo vidimo oznaku M koja im ni u snovima ne pripada. Da ne bude zabune, postoje modeli koji koriste samo optiku M, ali svi koji se imalo razumiju u automobile znaju kako nije riječ o najsnažnijoj inačici modela toga bavarskoga proizvođača. Upravo je na jedan takav naletio megapopularni televizijski voditelj James May, koji je kao i svi mi dobio sijede kada je na jednom od ljepših modela Serije 4 ugledao obilježja modela M. 

Utrka BMW-a video Sukob generacija: Na crti se našla tri legendarna BMW-a M5

James May poskidao lažne naljepnice | Author: Drivetribe/Youtube foto: Drivetribe/Youtube

Čini se kako mu se to nije nimalo svidjelo pa je odlučio sve dokumentirati i postaviti na YouTube. Riječ je o modelu 420i koji je straga nosio oznaku M4. Da sve bude gore i sprijeda je ovaj auto bio obilježen lažnim znakom i to na poprečnoj rešetki. Sve je to poznati voditelj odlučio skinuti, a kako je to izgledalo pogledajte u videu.

  • makan

    uh, baš ga je raskrinkao, takve treba u prešu, pokazno da raja odustanje od svekolikog lažiranja 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.