Početna Off 4995 pregleda

Mopedist nakon nesreće ležao šest minuta, nitko mu nije pomogao

Kina spada među najrazvijenije zemlje svijeta, ima jednu od najbrže rastućih ekonomija, napredna je u mnogočemu, no čini se kako Kinezi ipak nisu tako dobri baš u svemu

U ovoj situaciji vozač mopeda bio je neoprezan i nepromišljeno se uključio u promet usred raskrižja. Letimično je pogledao ulijevo i odlučio prijeći preko ceste prilično sporo. U tome je trenu dojurio automobil, udario ga velikom brzinom, a vozač je nastavio vožnju kao da se ništa nije dogodilo. 

Author: YouTube foto: YouTube

Od siline udarca vozač i moped odletjeli su, a vozač je potom ostao ležati nepomičan usred raskrižja. U uobičajenim okolnostima bilo bi prirodno i ljudski da se odmah netko od prolaznika zaustavi i priskoči u pomoć unesrećenome, no ne i u ovom slučaju. Vozila prolaze, nitko ne obraća pažnju, svi jure svojim putem. Video traje malo više od minute, no trebalo je čak šest minuta da se netko zaustavi i priskoči u pomoć. Nameće se pitanje: kamo je nestala ljudskskost?

Author: YouTube foto: YouTube Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.