Početna Off 53 pregleda

Moped Johna Lennona prodat će se za više od 35 tisuća eura

Monkey bike
Vidi galeriju 1/6
Moped Johna Lennona prodat će se za više od 35 tisuća eura Moped Johna Lennona prodat će se za više od 35 tisuća eura Moped Johna Lennona prodat će se za više od 35 tisuća eura Moped Johna Lennona prodat će se za više od 35 tisuća eura Moped Johna Lennona prodat će se za više od 35 tisuća eura Moped Johna Lennona prodat će se za više od 35 tisuća eura

Na aukciji koja će se održati 4. ožujka u engleskome Solihullu naći će se motor legendarnoga gitarista grupe Beatles.

Monkey bike | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

Motorić proizveden 1969. godine, poznat kao „Honda Monkey-Trail bike“, prodat će se za više od 35.000 eura, samo zato što je nekada pripadao Johnu Lennonu. Honda Z50A K1 bila je njegovu vlasništvu od 1969. do 1971. godine, a služila mu je za vožnju oko njegove kuće u Engleskoj. Prodao ju je Henryju Grahamu, koji je poslije preprodao moped Johnu Haringtonu. Harington nije vjerovao da je pripadao popularnome glazbeniku sve dok nije vidio fotografiju na kojoj Lennon vozi svoga sina Juliana. Od potvrde autentičnosti prošlo je sedam godina i vrijeme je da "Monkey bike" još jednom "potraži" novoga vlasnika. 

Monkey bike | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.