Početna Off 13 pregleda

Nije važno kako, samo da se krntijom preskoči kolona auta

auto skokovi
Vidi galeriju 1/2
Nije važno kako, samo da se krntijom preskoči kolona auta Nije važno kako, samo da se krntijom preskoči kolona auta

Vozači su starim automobilima pokušavali preskočiti kolonu poredanih vozila. Pobjednik je bio Ruben Neves koji je skočio tako da je odgurnuo posljednji auto

Rekordni skokovi Evela Knievela nisu bili ugroženi u engleskom Angmeringu na natjecanju na kojem je glavni zadatak bio starim ragama preskočiti kolonu automobila. Kako piše 24sata.hr za trofej i rundu pića bilo je važno na bilo koji način, doći na drugi kraj kolone. Tako je lokalni mehaničar Joe Brown pokušao kolonu preskočiti Fordom koji je vukao kamp prikolicu, a potom se vratio kako bi se zabio u kamper koji je ostao na hrpi automobila. No, 'otklizao' je preko kampera i gotovo bez dodira stigao do drugog kraja.

Pobjednik je bio Ruben Neves koji je ljubičastim Golfom skočio tako da je posljednji automobil u koloni odgurnuo te je sletio na kotače. U drugom je pokušaju završio na krovu. 

- Ovo mi je bilo prvi put, a i auto je i dalje vozio pa sam rekao da treba probati još jednom - rekao je Neves prije proslave, piše Reuters.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.