Početna Off 123 pregleda

Nije žvaka za seljaka: Ukrao Ferrari pa "žicao" za gorivo

1
Vidi galeriju 1/3
Nije žvaka za seljaka: Ukrao Ferrari pa "žicao" za gorivo Nije žvaka za seljaka: Ukrao Ferrari pa "žicao" za gorivo Nije žvaka za seljaka: Ukrao Ferrari pa "žicao" za gorivo

Muškarac je iz radionice servisa Ferrari & Maserati of Newport Beach, u Kaliforniji, ukrao Ferrari 458 Italia, čiju vrijednost ured okružnog tužitelja procjenjuje na 225.000 eura.

Israel Perez Rangel (38) koristio je automobil dok se nije upalila lampica za gorivo. Policija je 1. studenog zaprimila nekoliko poziva, a u jednom pozivu očevidac je opisao kako vozač moli prolaznike za novac, kako bi mogao natočiti žednu zvijer. Nadzorne kamere lokalne benzinske postaje prikazuju Rangela kako pokušava natočiti gorivo, no ne snalazi se baš u tome, pa je očito da još nije upravljao takvim ni sličnim automobilom.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Također je pokušao prodati automobil djelatniku benzinske postaje za 5000 dolara. Policija je ubrzo naišla na lopova i ukradeni Ferrari na drugoj benzinskoj postaji odakle im je uspio pobjeći, no ne zadugo. Ubrzo su ga našli kako se skriva nedaleko od mjesta bijega parkiran iza grmlja. Nakon što su ga odveli u postaju, Rangel je optužen za krađu automobila i vandalizam, a prouzročio je štetu najmanje 10.000 dolara. Između ostalog, na automobilu su nedostajale Ferrarijeve oznake pa se sumnja kako ih je lopov naslino i nevješto odstranio u očajničkom potezu da ih proda, te tako dođe do novca za gorivo.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.