Početna Off 2294 pregleda

Pa ti prati navigaciju: Zbog Googlea Mapsa zapeli u blatu

Pa ti prati navigaciju: Zbog Googlea Mapsa stotine zapele u blatu
FOTO: ABC News/Facebook

U lokalnim vijestima poslije se tvrdilo kako nitko nije siguran zašto je Google Maps tamo odveo putnike, jer je to polje privatan posjed

Google Maps jedna je od najboljih navigacija koje prate stanje u prometu te vozaču izračunavaju najbržu rutu kojom može stići do cilja. No ništa nije savršeno, jer čak i ona ponekad zna pogriješiti, a prošloga tjedna to su najviše osjetili ljudi koji su se vozili prema denverskom aerodromu u Sjedinjenim Državama.

Kao u filmu: Pijan autom rušio stupove rasvjete na autocesti VIDEO Kao u igrici: Pijan autom rušio stupove rasvjete na autocesti

S obzirom na to da je bila velika gužva u prometu prema aerodromu, Google Maps je napravio alternativnu rutu, koja ide kroz polje. 'Od Tower Roada do terminala pravom se rutom vozilo 47 minuta pa sam otišao alternativnom, kojom se trebalo voziti samo 23 minute', rekao je za ABC News jedan od vozača zapelih u blatu

Pa ti prati navigaciju: Zbog Googlea Mapsa stotine zapele u blatu | Author: ABC News/Facebook foto: ABC News/Facebook

No alternativna ruta je vozače odvela na makadam usred polja, no nitko nije očekivao da će na pola puta zapeti u velikome blatu. 'Iako je bilo čudno što je tu makadam, bilo je mnogo drugih vozača ispred mene pa sam bezbrižno nastavila voziti', izjavila je vozačica Connie Monsees.


Nije prošlo puno vremena a makadam je pokazao svoje pravo lice. Prva tri automobila potpuno su zaglavila u blatu, a iza njih se stvorila kolona od stotinjak vozila. Monsees tvrdi kako se nitko nije mogao ni okrenuti jer je cesta bila dovoljno široka samo za jedan auto, a sa strane je sve bilo polje. 

Pa ti prati navigaciju: Zbog Googlea Mapsa stotine zapele u blatu | Author: ABC News/Facebook foto: ABC News/Facebook

Lokalne vijesti su kasnije prenosile kako nitko nije siguran zašto je Google Maps tamo odveo putnike, jer je to polje privatan posjed. Nekoliko dana poslije postavljeni su znakovi da je zatvorena cesta na toj ruti, da se ne bi 'opekli' drugi vozači. 

 

Pogledajte naš test luksuzne Toyote Camry:

Auto start YouTube kanal | Author: Auto start foto: Auto start

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.