Početna Off 1937 pregleda

Kao u igrici: Pijan autom rušio stupove rasvjete na autocesti

Kao u filmu: Pijan autom rušio stupove rasvjete na autocesti
Vidi galeriju 1/4
Kao u igrici: Pijan autom rušio stupove rasvjete na autocesti Kao u igrici: Pijan autom rušio stupove rasvjete na autocesti Kao u igrici: Pijan autom rušio stupove rasvjete na autocesti Kao u igrici: Pijan autom rušio stupove rasvjete na autocesti

Kamera je na autocesti u Wisconsinu zabilježila ovu ludu vožnju nalik nekoj u akcijskome filmu ili videoigrici, uz koju još samo nedostaju eksplozije, vatra i dim. Čini se kako je vozač Forda kotačem zahvatio betonski blok, pa ga je sila automatski povukla gore.

Betonski blokovi između dviju strana ceste, postavljeni uzdužno, služe kao sigurnosni element koji bi trebao osigurati da, u slučaju nesreće na jednoj strani, automobili ne završe na drugoj strani. U praksi takve fizičke barijere uglavnom funkcioniraju kako bi i trebale, no u ovom slučaju vozač Fordova pickupa dao je sasvim novi smisao ovim instalacijama na cesti 

Kao u filmu: Pijan autom rušio stupove rasvjete na autocesti | Author: YouTube foto: YouTube

No, nije se prevrnuo, već je zaglavio s dva kotača na betonskim blokovima, a s dva na cesti te se tako nastavio kretati još neko vrijeme. To ne bi bilo toliko dramatično da nije srušio velike metalne stupove rasvjete, koji su 'pokošeni' padali na cestu pored automobila koji su se kretali. Osim manjih oštećenja automobila, nema veće štete, a pravo je čudo kako nitko nije ozlijeđen.

Kao u filmu: Pijan autom rušio stupove rasvjete na autocesti | Author: YouTube foto: YouTube

Policija je odmah po dolasku na mjesto događaja vozača alkotestirala, pa ga je, nakon što je test pokazao prisutnost alkohola u njegovu organizmu, uhitila.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.