Početna Off 366 pregleda

Poginuo je radeći ono što je neizmjerno volio!

OTAKAR KRAMSKY
Vidi galeriju 1/2
Poginuo je radeći ono što je neizmjerno volio! Poginuo je radeći ono što je neizmjerno volio!

Otakar Kramsky (56), višestruki europski prvak u brdskom automobilzmu i tjuner koji je Niki Puliću omogućio tri krune europskog prvaka poginuo u Rechbregu (A) pri brzini iznad 220 km/h

Remus, zavoj na čuvenoj austrijskoj stazi bio je koban za češku ikonu auto moto sporta. Prema prvim informacijama na subotnjem treningu krenuo je žestoko i već nakon prvog dugačkog zavoja ostao je bez ulja u getribi, bolid La Reynard K15-Cosworth je proklizao, okrenuo se i s krovom udario u obližnje stablo. Spasa mu nije bilo!

OTAKAR KRAMSKY | Author: Facebook foto: Facebook

"He died doing what he loved" stoji na njegovoj web stranici... Zanesenjak u oktanski sport bio je znan, ne samo kao odličan pilot, već kao još bolji tjuner, čije su usluge koristiti brojni piloti širom Europe, tako i Niko Pulić. Bolid Formule 3 od 700 konja Otakar Kramsky pripremao je za Niku i Ivana Pulića te za njihov nastup na najpopularnijoj utrci u Hrvatskoj, onoj koja se održava u Buzetu. Otakar Kramsky ostat će zabilježen i kao jedini od trkača koji je imao više uspjeha na europskom brdu od Nike Pulića.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.