Početna Off 123 pregleda

Poseban primjerak: Aston Martin Jamesa Bonda na aukciji

1
Vidi galeriju 1/3
Poseban primjerak: Aston Martin Jamesa Bonda na aukciji Poseban primjerak: Aston Martin Jamesa Bonda na aukciji Poseban primjerak: Aston Martin Jamesa Bonda na aukciji

Daniel Craig posljednji je obilježio ulogu legendarnoga britanskog špijuna, a njegov Aston Martin Vanquish bit će ponuđen na aukciji u New Yorku 20. travnja....

Ne, ovdje nije riječ o filmskome primjerku Bondova automobila, nego o privatnom automobilu glumca Daniela Craiga, o Astonu Martinu Vanquishu, koji je proizveden 2014. godine, a Craig ga je, u suradnji s jednim od direktora Astona Martina, modificirao prema svojim željama.

1 | Author: Boss Hunting foto: Boss Hunting

Zanimljivo je to što je ovaj model proizveden na stotu godišnjicu britanske tvrtke, a pokreće ga 6,0-litreni motor V12 s 565 "konja". Procjenjuje se kaki bi trebao postići cijenu između 400.000 i 600.000 eura. Usporedbe radi, novi, odnosno standardni primjerci ovog automobila prodaju se po 300.000 eura.

1 | Author: AE.co.uk foto: AE.co.uk

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.